Velkommen!

Trattoria da Ernesto er Haldens eneste italienske spisested. I september 2023 flyttet vi inn i nye lokaler i Walkers gate 10 (under Spenst treningssenter Høvleriet), etter å ha holdt til  i Borgermestergården og Storgata siden vi startet i 2002. Vi har etter hvert fått stamgjester i alle aldre fra fjern og nær.

 

Hos oss finner du en caffeteria og italiensk pizzeria. Vi serverer ekte husmannskost med italiensk smak .Her møtes du av italiensk familieatmosfære med Elena og Fabio. Etterhvert er også barna begynt å ta del i familiebedriften.Vi vil at du skal føle deg velkommen enten du kommer hit alene, eller sammen med mange. Vi satser på enkel hjemmelaget mat, kaffe, drikker , delikatesser med kun de beste råvarer.

 

Benvenuti !
Velkommen !

 

ANBEFALT

Ernesto caffeteria-pizzeria ligger svært sentralt til rett ved Tista senter, under Spenst Høvleriet treningssenter, og er et godt utgangspunkt hvis du vil se deg om i byen. Halden har mye å by på. Les hva våre kunder synes om oss på TripAdvisor.

KOS DEG!

I forbindelse med et godt måltid kan du f.eks fortsette ut til byens ulike kulturtilbud, eller severdigheter. Et eksempel er Brygga Kultursal som er et sted der det stadig er forestillinger og konserter. Her er programmet for Bygga Kultursal

ALLERGENER

Våre retter kan serveres glutenfritt. Det finnes forøvrig en oversikt over allergener i våre retter i vår meny

ADKOMST

Det er god fremkommelighet for f.eks rullestolbrukere og barnevogner.