Velkommen!

Trattoria da Ernesto (tidl. Café Spisekroken) er Haldens eneste italienske trattoria. Den 19 mai 2015 flyttet vi inn i nye lokaler i Storgata 2A (vis á vis Thon Hotell), etter å ha holdt til i Borgermestergården siden vi startet i 2002. Vi har etterhvert fått stamgjester i alle aldre fra fjern og nær. 

Vi serverer ekte italiensk husmannskost. Her møtes du av italiensk familieatmosfære med Elena i kjøkkenet, og Fabio i serveringen. Etterhvert har også barna begynt å ta del i familiebedriften. Vi vil at du skal føle deg velkommen enten du kommer hit alene, eller sammen med mange. Vi satser på enkel italiensk mat med kun de beste råvarer! 

Benvenuti!
Velkommen!

ANBEFALT

Trattoria da Ernesto (tidl. Café Spisekroken) ligger svært sentralt til rett ved indre havn i Halden, og er et godt utgangspunkt hvis du vil se deg om i byen. Halden har mye å by på. Les hva våre kunder synes om oss på TripAdvisor.

KOS DEG!

I forbindelse med et godt måltid kan du f.eks fortsette ut til byens ulike kulturtilbud, eller severdigheter. Et eksempel er Brygga Kultursal som ligger rett over gata, og er et sted der det stadig er forestillinger og konserter. Her er programmet for Bygga Kultursal

ALLERGENER

Våre retter kan serveres glutenfritt. Det finnes forøvrig en oversikt over allergener i våre retter i vår meny

ADKOMST

Det er god fremkommelighet for f.eks rullestolbrukere og barnevogner via en egen "rampe".